Hold

Du er her: Forside / Hold

Tumlinge 1

2-4 år – lørdag 09.30 – 10.15

Her er der fokus på at lære at træne og røre sig, mens man har det sjovt, sammen med sine forældre og andre børn. Aldersgruppen er 3-4 år, men har man mod på det, kan man sagtens starte før.

Tumlinge 2

4-7 år – lørdag 10.30 – 11.30

På tumlingeholdet har vi fokus på motorik, koordination, balance og leg. Vi lærer også judo i små og alderstilpassede mængder, og forældrene deltager i et vist omfang i træningen.

Børn, begyndere

7-12 år – tirsdag og torsdag 16.45 – 17.45:

Her lærer vi judo! Introduktion til alle sportens facetter, vi lærer kast, holdegreb og faldteknikker, og træningen er sjov og varieret og fysisk udfordrende med teknik og let kamp, men altid tilpasset børnenes niveau og formåen. Som afslutning laver vi ofte egentlig fysisk træning, og børnene kommer til fysisk og motorisk at opleve en kæmpe fremgang.

Børn, øvede

7-12 år – tirsdag og torsdag 18.00 – 19.15:

Vi bygger videre på det fundament, der blev lagt på begynderholdet og hæver både det tekniske og det fysiske ambitionsniveau. Mere kompleks teknisk træning, mere kamptræning og fortsat fokus på også at styrke børnenes fysik og motorik. Det er stadig sjovt! 

Junior og voksne

13+ år – tirsdag og torsdag 19.15 – 20.45:

Ligesom på børneholdet lærer vi judo grundigt og i den rigtige rækkefølge, men vi kan undervise lidt anderledes, fordi nogle elementer er ret bevægelsesmæssigt komplekse. Vi har det sjovt, vi får sved på panden, vi øver os, og vi kæmper, men altid i overensstemmelse med, hvad vi hver især kan og føler os komfortable med. Også her er der egentlig fysisk træning integreret i træningen.